Continue reading "Confirmare înscriere"

"/>

Felicitări pentru înscrierea la Workshop!

Vindecă-ți trecutul, Scapă de frici, Creează-ți un viitor fericit!

Felicitări pentru decizia de a fi alături de mine la Workshop-ul:

Vindecă-ți trecutul, scapă de frici, creează-ți un viitor strălucit!


Ce urmează acum?

1. Pentru a-ți valida înscrierea și a-ți ocupa locul din sală, te rog să achiți cât mai repede contribuția ta în sumă de 750 lei folosind următoarele date de plată;

Beneficiar:  Schitea Daniela Persoană Fizică Autorizată
Banca: First Bank (fostă Piraeus Bank)
IBAN: RO59PIRB4256772274001000


2. Cu câteva zile înainte de workshop, respectiv în ziua de miercuri, vei primi un email cu întrebări pregătitoare la care te voi ruga să răspunzi înainte de a ajunge la workshop.

3. În data stabilită ne vom întâlni în București, la ora 9,45 în strada Arthur Verona, nr. 12-14, et. 2, sc.C, ap.32, interfon 32✆ în blocul în care, odinioară, se afla cinematograful Patria.

Accesul la locație se face mergând perpendicular pe bdul. Magheru, chiar vizavi de librăria Cărturești.


Cum va fi la workshop?

- Te vei reconecta cu tine
- Vei călători în siguranță pe linia vieții tale dinspre prezent spre trecut și apoi spre viitor
- Vei vindeca ghidat(ă) de mine ce este de vindecat în trecutul  tău
- Vei scăpa de frici
- Îți vei schimba acele comportamente care nu-ți plac la tine
- Vei afla cum arată în acest moment acel viitor pe care subconștientul tău îl știe deja.

Nu vor fi multe lucruri de scris, dar vor fi multe de experimentat. Nu-ți lua o agendă fiindcă o să scrii foarte puțin, ci ia-ți mai degrabă niște șervețele...așa...pentru orice eventualitate, 

  • Vei afla că orice frică se vindecă și că orice comportament care nu-ți place la tine se poate schimba dacă asta îți dorești cu adevărat.
  • Vei învăța că nu te doare ceea ce s-a petrecut în trecutul tău, ci te doare de fapt imaginea sau percepția pe care o ai asociată cu acel eveniment. 
  • Vei observa că după weekendul acesta, vei păși altfel, iar cei din jurul tău vor observa  schimbările benefice și profunde din ființa ta.  

Pot să te asigur încă de acum că vom experimenta împreună cele mai puternice instrumente de coaching și NLP pentru o experiență de neuitat.
 
Pentru orice alte detalii, mă poți contacta la adresa de email menționată mai sus, sau la numărul de telefon 0744 300 206.


*Dacă dorești să primești factură fiscală, te rog să-mi trimiți datele firmei (Denumire, Nr. înmatriculare la registrul Comerțului, CUI, adresa sediului social, cont și bancă) prin email la: coaching@daniela-floroiu.ro.


**   Important!
Te rog notează-ți datele în agenda ta deoarece în cazul în care nu te prezinți în ziua workshop-ului, pierzi jumătate din suma achitată, suma rămasă urmând a fi luată în considerare pentru același workshop la o dată ulterioară.  
 
Abia aștept să te cunosc!

Daniela 
Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut

 
Workshop organizat de  Schitea Daniela Persoană Fizică Autorizată
Cod Unic de înregistrare: 34709415